Werkwijze

Kunt u professionele ondersteuning gebruiken voor klus-en bouwwerkzaamheden aan uw huis? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Radek Legal.

Eigenaar Radek Siuda komt graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Zijn prima kennis van de Engelse taal zorgt voor een vloeiende en gemakkelijke communicatie. Ook heeft hij door zijn jarenlange ervaring een nauwkeurig inzicht in grote en kleine bouwprojecten. Radek zorgt er persoonlijk voor dat zijn Poolse werknemers exact weten wat er moet gebeuren. De vele tevreden klanten zijn hier het overtuigende bewijs van. Onder ‘Diensten’ ziet u voor welke klussen u Radek Legal kunt inschakelen.

Onze leveranciers
Klik HIER voor een overzicht van onze leveranciers.

Referenties:

Bart Lambregts, Breda
“De mannen van Radek Legal zijn echte vakmensen. We hebben ze ons huis laten verven. Ze doen dat zoals het hoort. Eerst schuren, dan lakken, opnieuw schuren en weer lakken. Waar vind je tegenwoordig nog zulke krachten? Een ongelofelijk karwei,  maar ze zijn snel, uiterst secuur en uiterst betaalbaar.” 

Renée van de Berg, Breda
“Dakkapellen op maat laten maken… Het is normaal niet te betalen. Maar toen Radek Legal ons zo’n aantrekkelijke offerte deed, besloten we om het toch te laten doen. Het is perfect uitgevoerd en keurig netjes afgewerkt. Het had niet beter kunnen gaan.”

Coen Dresen, Breda
“Radek Legal heeft ons interieur aangepast. Het plan is gemaakt door Oomen C.S., architect te Breda. Het grootste deel van het werk was het aanpassen van het interieur, prachtig afgewerkt door mooi stucwerk.”

John Rijnen, Breda
“Ik ben erg blij met de manier waarop Radek Legal laatst mijn schuur heeft gerenoveerd. Hij heeft ook een nieuw toilet geplaatst. Zijn personeel is altijd erg beleefd en wat nog belangrijker is: ze hebben veel ervaring. Ik werk als adviseur in de architectuur en vanuit deze positie heeft Radek verschullende klussen voor me gedaan; ik kan niet anders zeggen dan dat Radek zijn beloften waarmaakt, goed en snel werkt en dat mijn opdrachtgevers tevreden zijn.”

Jan en Leonie Melchers, Breda
“Onze jaren-30 woning was met een jaren 70-look gedateerd. In drie maanden hebben Radek en zijn mannen ons hele huis op vakkundige wijze omgetoverd tot een moderne woning met behoud van karakteristieke details! Alle kamers (muren en houtwerk) zijn gestuukt en geschilderd en vervolgens voorzien van een strak gelegde houten vloer. De badkamer en de keuken zijn weer geheel van deze tijd. Ook zijn alle plafonds en water- en elektriciteitsleidingen vernieuwd.Radek en zijn mannen werken hard en met toewijding. Wij bevelen Radek Legal aan!”

Han en Nikol, Breda
“In 2007 kochten wij een herenhuis uit  1899 in de wijk Zandberg dichtbij het centrum van Breda. Het pand had nog karakteristieke elementen, maar was door slordige verbouwing en achterstallig onderhoud eigenlijk niet bewoonbaar. Alle muren en plafonds, alle deuren, de keuken, de tweede badkamer en alle toiletten moesten worden gerestaureerd  of opnieuw opgetrokken. De bovenste verdieping moest vanwege onkundige eerdere verbouwingen geheel worden vernieuwd. Alle oude gasleidingen moesten worden verwijderd, alle elektriciteit vernieuwd en één open haard plus rookkanaal geheel verwijderd. Deze grote klus hebben we aanbesteed bij het bouwbedrijf van Radek Legal. Wij zijn erg tevreden over het resultaat: alle muren en plafonds zijn gerestaureerd of opnieuw opgetrokken, alle deuren gerestaureerd, een nieuwe badkamer gezet, twee nieuwe toiletten geplaatst, nieuwe ramen met dubbel glas voor en achter, nieuwe daken op keuken en serre, alle elektriciteit vernieuwd, strak stucwerk en alles – zowel binnen als buiten – goed in de verf. Radek Legal is betrokken en flexibel en het werk gaat in hoog tempo. De hele verbouwing werd in drie maanden gedaan. ”

Diverse werkzaamheden in Bavel

Geplaatst door bkanters59 op 26 nov. ’14  

Radek Legal heeft begin 2013 bij ons twee badkamers en een toilet compleet gerenoveerd. Eind 2013 heeft hij tevens nieuwe dakgoten geplaatst en het huis aan de buitenkant geschilderd. Wij zijn zeer tevreden. Radek komt zijn afspraken na en zijn mederwerkers zijn vriendelijke, hard werkende mensen.

Renovatie en aanbouw in Breda

Geplaatst door Leonie op 19 nov. ’14  

Tot twee keer toe heeft Radek Legal een grote opdracht uitgevoerd in ons huis. De eerste keer in 2008 ging het om een totale renovatie, en de tweede keer (2013) om een uitbouw. Radek Legal levert kwaliteit tegen een goede prijs. De mannen van Radeks team zijn sympathiek, netjes en ze leveren vakwerk. Overlast voor de klant wordt zoveel mogelijk voorkomen! Tussentijdse wijzigingen zijn meestal ‘no problem’, en ze betrekken je als klant bij het maken van de juiste keuze wat zeker bij de afbouw erg prettig is. Wij zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat en bevelen hem van harte aan!

Diverse bouwkundige werkzaamheden in Breda en Den Bosch

Geplaatst door john op 17 nov. ’14 

Bedrijf werkt betrouwbaar en kwalitatief goed.
Planning ook goed

Al 10 jaar verbouwingen aan huis in Breda

Geplaatst door peter op 13 nov. ’14

Laat Radek al 10 jaar (!) al mijn verbouwingen doen. Denkt altijd mee, goede en vriendelijke vaklui die 6 dagen per week keihard werken, en dat alles voor een eerlijke prijs.

Altijd zeer tevreden over het gedane werk en raad hem altijd bij iedereen aan. Zal mijn vaste aannemer blijven!

Mvg,
Peter

Verbouwing benedenverdieping in Breda

Geplaatst door Jos op 09 nov. ’14

Wij wilden ons jaren dertig huis laten verbouwen.Radek bleek wat betreft prijs kwaliteitverhouding de allerbeste.Prima vakmensen.Perfecte verbouwing.De geijkte uitspraak was ” no problem”.Nogmaals bedankt Radek en je team .Jos en Greet.

Dakkapel in Breda

Geplaatst door bokitoon op 28 okt. ’14

Radek heeft bij mij een dakkapel geplaatst . Hij heeft het netjes gedaan en ook heel snel. Hij heeft goede mensen in dienst. Ze werken lange dagen om de klus te klaren.
Ik raad Radek aan iedereen aan hij heeft de juiste prijs en kwaliteit verhouding.
Radek nogmaals bedankt namens mijn gehele gezin.